Qkseo Forum

Best SEO Forum for SEO Topics Discussion

You are not logged in.

#1 2023-12-05 22:16:30

DonnaAndre
Member
Registered: 2023-12-05
Website

Im glad I finally signed up

crescina par Sereni Capelli

Cum am intinerit dupa ce am imbatranit?

Am sa scriu acest articol pentru a ajuta cititorii sa isi recastige increderea in sine. Niciodata nu e prea tarziu sa te simti bine in corpul tau si sa iubesti ceea ce vezi in oglinda.

In urma cu 6 luni, cel mai frumos lucru din viata mea s-a intamplat, am nascut. Insa am simtit urmarile.. ceea ce mi-a incetinit extazul fata de minunea tocmai intamplata.
Am observat cum imi perdeam sectiuni intregi de par, simteam ca in putin timp voi ramane fara deloc. Cu tot entuziasmul si iubirea pe care o acordam nou-venitului, nu ma mai simteam deloc in pielea mea. Nu mai eram deloc persoana de dinainte si simteam ca acest aspect imi influenteaza prea mult si viata de nou-parinte. Nu mai era nimic cum ma asteptam sa fie.

Pana cand am decis sa schimb aceasta stare si acest aspect, iar viata mea parca a devenit alta, mult mai buna. Aveam din nou iubire fata de ceea ce ma inconjura si ma simteam mai bine ca niciodata.

Deja incepusem sa resimt aceasta problema si in relatie cu familia si restul societatii. Simteam cum toata lumea se uita ciudat la mine si nu voiam sa ramana asa.

Asa ca am decis sa ma documentez si sa gasesc cea mai buna solutie pentru rezolvarea acestei probleme. Deoarece am avut frica de a nu imi strica mai mult parul, mi-a fost foarte greu sa imi pun increderea in “leacurile babesti” si toate produsele existente pe piata care contin substante mai mult daunatoare si si plumb (indiferent ca acesta este chiar interzis in UE). In aceste cautari am observat nenumarate spray-uri, dar care se duc la prima spalare, si chiar am luat in calcul si vopsit constant. Insa toate aceste optiuni pareau ori prea daunatoare ori prea obositoare.
Cand eram pe cale sa renunt si simteam ca nicio optiune nu este compatibila cu mine, am dat peste produsele de la “Sereni Capelli” www.serenicapelli.ro . Desigur, nu vreau sa spun numai lucruri negative despre celelalte produse si leacuri, insa aceste produse mi-au captat atentia. Mai ales ca in informarea despre acest brand, am observat ca este provenit din Italia si ca este distribuit international, dar acesta chiar are mii de recenzii pozitive si o mare de informatii.

Citind belsugul de informatii care este pus la dispozitie, am realizat ca suna drept produsele perfecte pentru ceea ce aveam nevoie. M-am asigurat ca ingredientele nu imi vor face mai mult rau decat bine, am citit zeci de recenzii pozitive, asa ca m-am convins sa le cumpar.
Personal, am ales sa cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, si desigur nu as scrie in continuare, daca nu mi-ar fi schimbat viata, deoarece nu ma plateste nimeni sa “promovez”. Desigur, puteti cumpara de la orice alta firma, deoarece acest brand este vandut de multe alte firme, chiar si din afara tarii. La baza, brandul Sereni Capelli este provenit din Italia si fiind un brand atat de mare si oferind toate detaliile necesare, am ales sa incerc.

Am inceput sa folosesc produsele, cu nerabdare, insa stiu ca trebuie sa astepti minim 2 saptamani pana sa vezi rezultatele. Dupa aceste asptamani, parca peste noapte, mi s-a schimbat parul drastic.
Nici urma de par alb sau grizonat, nu mai imi cresteau decat fire de culoare vibranta si lucioasa. Mi-am recapatat vitalitatea parului din toate punctele de vedere.

Nu numai ca am rezolvat principala problema, insa parul meu a fost imbunatatit din toat punctele de vedere. Acum parul imi imbunatatea toate celelalte aspecte si mi-a redat euforia fata de viata.
Acum parul meu nu numai ca a recapatat culoare din tinerete, dar are un aspect injgrijit si perfect.
Daca pana acum aveam probleme cu matreata si trebuia sa folosesc 5 produse pentru a scapa de ea, acum m-am rezumat doar la cateva care mi-au rezolvat toate “defectele”.
parul alb mi apare meu este demn de film daca ma intrebati pe mine:) Se asaza frumos, este fin si are o stralucire care pe mine.. promit ca ma orbeste.

Dupa toate aceste saptamani de utilizare a produselor, ma simt din nou de parca mi-am recapatat tineretea. Persoana mea pe care o stiam acum 10 ani, s-a reintors. Insfarsit nu ma mai simt de parca toata lumea ma trateaza cu grija si iubesc ceea ce vad in oglinda. Nu trebuie sa ramanem intr-o situatie inconfortabila doar pentru ca este un proces natural. Am vrut sa scriu acest articol pentru ca vreau sa transmit mesajul ca oricine poate sa devina o versiune mai buna, iar la mine totul a inceput prin par. Aceasta schimbare mi-a redeschis foarte multe oportunitati.

Board footer