Qkseo Forum

Best SEO Forum for SEO Topics Discussion

You are not logged in.

#1 2023-12-06 00:19:15

YIIVal8746
Member
Registered: 2023-08-06
Website

Just want to say Hello!

tratament anti matreata Sereni Capelli

Cum am reusit sa revin la viata.

Am sa va scriu mai jos o intamplare din viata mea, imi doresc sa exprim schimbarea ce mi-a recapatat viata. per ca ceea ce voi scrie mai jos sa fie un mare ajutor pentru toti cei care se simt intr-o situatie in care si-au pierdut spiritul si persoana proprie. Imi doresc sa ofer sfaturile pe care mi le-as fi dorit si eu sa le aud mai devreme.

Mereu am fost o persoana comunicativa, deschisa si apropiata de cei din jur. Mereu am fost sufletul petrecerii, si persoana care a adus macar un zambet pe zi pe fata celor din jur. Insa, dintr-un punct am observat ca cei cu care discutam nu mai erau atat de confortabili, toata lumea incepuse sa fie distanta si simteam ca ceva este in neinregula cu mine.

Initial nu am observat aceasta schimbare, insa deja incepuse sa ma afecteze in mod direct, oamenii pareau ca se uita la mine cu un sentiment mai mult de dezgust decat de entuziasm, cum era de obicei. Mereu cautau o scuza pentru a incheia conversatia cat mai rapid.

Am inceput sa imi schimb starea de spirit, nu ma mai simteam in pielea mea, incepusem sa evit convorbirile cu colegii si cu celelalte persoane. Insa am realizat ca nu pot sa continui asa, nu asta este persoana mea, asa ca am ales sa inteleg care este problema si sa incerc sa schimb acest lucru.

Am inceput prin a intreba persoanele apropiate “Ce este in neinregula cu mine?”. Atunci am auzit raspunsul de la care mi-am schimbat viata “Ai foarte multa matreata”, niciodata nu am luat in seama, nu am realizat ca mereu cand aveam o discutie cu cineva, cadea matreata peste tot. Parul meu arata ingrozitor, neingrijit si uleios.

Cum am reusit sa fac aceasta schimbare?
Ei bine am inceput prin constientizarea problemei si acceptarea ei. Ei bine parul meu se grizonase, nu mai aratam la fel. Parea ca batranetea mi-a captat sufletul tanar si spiritul pozitiv si energetic.

Am inceput sa ma documentez pentru a schimba acest aspect, nu mai rezistam asa.
Evident ca, vazand care imi sunt optiunile, adica leacuri babesti, de la care imi era frica ca solutia acestora era, de fapt, sa imi cada tot parul ca sa nu il mai vad pe cel alb, sau diferite interventii dubioase, la care nu aveam de gand sa ma aventurez.
Chiar inainte sa abandonez “misiunea” am dat de minunea care mi-a schimbat viata si singurul motiv pentru care am scris acest articol. Cum am reusit sa fac aceasta schimbare?
Ei bine am inceput prin constientizarea problemei si acceptarea ei. Ei bine parul meu se grizonase, nu mai aratam la fel. Parea ca batranetea mi-a captat sufletul tanar si spiritul pozitiv si energetic.

Atentia mi s-a oprit pe niste produse de la Sereni Capelii www.serenicapelli.ro , prin simplul fapt ca numele imi suna cunoscut. Atunci am realizat ca este un brand foarte cunoscut, de care am mai auzit la TV."

Am dedicat ore in sir in informarea despre acest brand, iar din toate informatiile si sutele de recenzii pozitive, am inteles faptul ca acesta este produsul perfect pentru mine. Nu contine absolut nimic ce mi-ar putea face mai mult rau decat bine, este un brand italienesc, iar eu am ales sa il cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiindca, cum am spus, nu primesc niciun beneficiu “promovand”, puteti cumpara si de la celelalte firme care vand aceste produse, chiar si in afara lumii.
Fiind un brand atat de mare, este recunoscut global si vandut peste totul in jurul lumii.

Acum ajungand la partea asteptata, am primit produsele, le-am folosit timp de aproximativ 2 saptamani. Insa dupa aceste saptamani am observat cum parul meu deja parca era de nerecunoscut. Nu mi-a mai crescut nici macar un fir de par alb sau grizonat.

Acum am reusit sa ajung la obiectivul meu de care ziceam mai devreme, sa recapat culoarea vibranta si luciul reprezentativ tineretii.
Dar, spre surprinderea mea, rezolvarea problemei mele a fost doar o parte din beneficiile acestor produse. Dupa folosirea zilnica a acestora, am observat ca am primit rezultate mult mai mari decat asteptarile mele.
Am realizat ca nu mai aveam nici urma de matreata, nu am mai simtit stresul de a imi atinge parul cu grija, cu riscul in care va cadea matreata pe mine sau va fi observata de cineva. De asemenea, dermatita de care nici nu credeam ca voi mai scapa vreoddata, parca s-a rezolvat peste noapte.
Desigur, toate aceste benificii au fost doar bonusuri ale folosirii produselor de la Sereni Capelli. Si chiar si in ziua de azi rezultatele sunt aceleasi si parul meu se imbunatateste din ce in cel mai mult.
Un beneficiu foarte mare pentru mine fiind si faptul ca acum m-am putut rezuma doar la aceste produse, fara sa ma mai incarc cu 15 produse care nici macar nu imi ofereau aceste rezultate.

Dupa cateva saptamani de folosire a produselor, am inceput sa primesc complimente si intrebari peste tot unde mergeam. Colegii si apropiatii asaltandu-ma cu intrebari despre cum am reusit sa practic aceasta “magie”.
Am ales sa scriu acest articol pentru a indruma cititorii aflati intr-o situatie din care simt ca nu mai au scapare, spre luminita de la capatul tunelului.

My blog post; nogrey pareri

Board footer