You are not logged in.
Pages: 1
tratament crestere par Sereni Capelli
Cum sa ajungi o versiune mai buna ca la 20 de ani, la 50?!
Voi spune o intamplare personala, deoarece imi doresc sa dovedesc ca orice are o rezolvare. Mereu te poti reintoarce la viata pe care ai avut-o candva. Imi doresc ca toti cei care citesc acest articol sa poata relationa cu mine si sa stie ca nu sunt singurii din aceasta situatie.
Totul a inceput cand batranetea mi-a cuprins fizicul si indepartat oamenii:) Incepusem deja sa primesc atitudinea de “A imbatranit.. lasa”, “Nu-i da importanta.. nu vezi ca a imbatranit?”.
Nu vreau sa ma intelegi intr-un alt mod, nu am nicio problema cu imbatranirea, insa lumea asuma ca nu mai pot sa traiesc acelasi stil de viata si ca nu mai am aceleasi cunostiinte, doar pentru ca am imbatranit. Cum era posibil sa mi se intample asa ceva
?!
Deja totul se ducea doar in jos, dar nu aveam sufletul pregatit sa renunte in permanenta la spiritul meu vesel si plin de viata, asa ca am facut schimbarea prin care am dat “peste nas” tuturor cu batranetea. Aceasta schimbare m-a facut sa imi imbunatatesc toate domeniile vietii.
Totul a inceput prin starea mea generala de nemultumire, nemultumire cand ma uit in oglinda, nemultumire cand vorbesc cu oamenii, nemultumire de toate felurile. Am stat si am reflectat “Care este problema?”, de ce toata lumea se schimbase atat de ult fata de mine de un timp. Atunci am realizat, am parul alb! Am imbatranit, oamenii nu mai imi acorda la fel de multa importanta si incredere, din cauza ca fizic am imbbatranit.
Am dat peste brandul Sereni Capelli, www.serenicapelli.ro pe care nici nu l-as aduce in discutie daca nu m-ar fi salvat. Ma bucur ca nu am abandonat si am gasit aceste produse.
Desigur, am abordat situatia cu grija, deoarece acum imi era frica sa nu cumva sa inrautasesc si mai rau situatia. Aceste produse mi-au captat atentia, deoarece am gasit peste tot o cantitate opulenta de informatii, comparativ cu alte produse si interventii, despre care nu o sa vorbesc, deoarece nu sunt aici sa judec.
Am dedicat ore in sir in informarea despre acest brand, iar din toate informatiile si sutele de recenzii pozitive, am inteles faptul ca acesta este produsul perfect pentru mine. Nu contine absolut nimic ce mi-ar putea face mai mult rau decat bine, este un brand italienesc, iar eu am ales sa il cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiindca, cum am spus, nu primesc niciun beneficiu “promovand”, puteti cumpara si de la celelalte firme care vand aceste produse, chiar si in afara lumii.
Fiind un brand atat de mare, este recunoscut global si vandut peste totul in jurul lumii.
Am inceput sa folosesc produsele. Primele 2 saptamani fiind cum au fost, dupa care, imediat dupa primele 2 saptamani de folosire zilnica a produselor de la Sereni Capelli, am observat cea mai mare schimbare.
Nu mi-a mai crescut nici macar un fir de par alb sau grizonat nici macar pana in ziua de azi.
Am un par scos din reclamele pe care le vedeam pana acum .
Pe langa rezolvarea acestei probleme, am observat multe alte beneficii precum: rezolvarea permanenta a problemei cu matreata sau dermatita.
Nu mi-am mai facut griji niciodata ca voi avea matreata in par sau pe mine.
Dupa toate aceste saptamani de utilizare a produselor, ma simt din nou de parca mi-am recapatat tineretea. Persoana mea pe care o stiam acum 10 ani, s-a reintors, dar cel mai important, am inceput din nou sa apreciez ceea ce vad in oglinda.
De asemenea, telul meu prin acest articol a fost acelasi, de a lega o relatie intre relatarea mea si cititor. Mi-am dorit sa fiu un sprijin pentru cei care se simt singuri in aceasta situatie, pentru ca si eu m am simtit la fel. Nimeni nu merita sa se simta asa si nu trebuie sa ne complacem in situatii inconfortabile:)
Here is my web-site :: crescina 1300 femei sampon
Pages: 1